Edzéslehetőségek

Aikido tanulók képzése és lehetőségeik

Edzéseinken és szemináriumokon részletesen oktatjuk a ki alapelveit, valamint a tudat és a test összehangolását. Az elméleti tanulmányozáson túl, a Aikido technikai elemei és a fegyveres gyakorlás segít abban, hogy a tudást az élet bármely területén hasznosítani tudjuk. A Shin-Shin Toitsu Do és az alapját képező ki-tréningek, ki-gyakorlatok nem csak harcművészek számára hasznosak, hanem mindenkinek, aki hatékonyabbá, természetesebbé és tudatosabbá szeretné tenni életét. Ezen felül ajánlott bárkinek, aki nyitott a világot átható energia (ki) törvényszerűségeinek megismerésére, befogadására. Ezáltal mindennapjait harmonikusabban, egészségesebben élheti.

Tanulóink tagjai a Nemzetközi Ki Szövetségnek, szakmai felügyeletet, diplomát a Szövetségtől kapnak. Az etikai, szellemi tanítás irányvonaláért és tisztaságáért a hazai szervezet mesterei vállalnak felelősséget. A vizsgáztatást Giuseppe Ruglioni 7 danos mester végzi, a nemzetközi szövetség egységes vzsga anyaga alapján.

A hazai és általunk szervezett külföldi edzőtáborok kedvezményesek. A Szenzár kiadó gondozásában megjelent könyvek, valamint a budo boltokban kapható harcművészeti felszerelések, eszközök kedvezményes vásárlásában segítünk.